ÇORUM / MERKEZ - Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Asım CELEP liderliğinde Mesneviden Öyküler kelime bulmaca etkinliği gerçekleştririldi. Değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Afet ve Farkındalık Etkinlikleri kapsamında okulumuzda 6 Mart Çarşamba günü Deprem ve Yangın tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

İl kapsamında düzenlenen okullar arası judo müsabakalarında öğrencimiz Emir Ali YILDIRIM 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ümit ŞENGÜN liderliğinde deyim ve atasözleri panosu hazırladılar. Öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

12.02.2024 Pazartesi günü okulumuzda Fen Bilgisi öğretmenimiz Selim BOZKURT liderliğinde 7. sınıf öğrencileri geri dönüşüm sergisi düzenlediler.Atık malzemelerden yapılan ürünler sergilenerek farkındalık oluşturuldu. Değerli öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek,sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olmak için bir dönem boyunca yoğun emek veren öğrencilerimiz için mola zamanı.Tatilinizi en güzel şekilde geçirmenizi temenni ederiz. Yeni  dönemde aramızda olmayacak değerli Türkçe öğretmenimiz Özlem KANTAR İRAP'a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ock

2023 2024 Eğitim öğretim yılının son haftasını değerli öğretmenlerimiz Murat ŞAHİN,Münire BARIN,Emine Esra ARSLAN,Cihan Erdi DENİZCİ liderliğinde renkli termometreler tasarlayıp ingilizce ve çocuk oyunları oynadılar. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında 5/A  öğrencileri Sınıf rehber öğretmenleri Murat Şahin  gözetiminde film izlediler. Keyifli geçen etkinlik için öğretmenimize  teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ümit ŞENGÜN liderliğinde 5 sınıf öğrencilerimiz Hacivat Karagöz izlediler. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

"Hayat Namazla Güzeldir" Diyerek öğrencilerimiz  öğle namazlarında buluşuyoruz. Din kültürü öğretmenimiz Türkan DOĞAN liderliğinde yürütülen faalitelerde ayrıca sanal geziler ile öğrencilerimizimin farkındalık düzeylerinde gelişme sağlandı.Öğretmenimize teşekkür ederiz

Ock

Etkinlik haftası faaliyetlerimiz devam ediyor. Fen bilgisi öğretmenimiz Murat Şahin 5/A Sınıfı ile beraber öğrenciler arasında sevgi bağlarının gelişmesi için   hediyeleşme etkinliği gerçekleştirdi. 8. sınıflar düzeyinde uygulayarak öğrenme metotlarından deney etkinliklerinde bulunuldu.

Ock

15.01.2024 Pazartesi günü dönem sonu etkinlik haftası sebebiyle Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Meral BORUÇ öğrencileri ile birlikte bilgi yarışması ve kitap okuma etkinliğinde bulunmuştur.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ümit ŞENGÜN liderliğinde öğrencilerimizle Dede Korkut hikayeleri dinledik