ÇORUM / MERKEZ - Yatılı Bölge Ortaokulu

Ara

Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu küçük erkekler voleybol il 2. si oldu. Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz HAsan ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

Ara

20.12.2023 Tarihinde okulumuz konferans salonunda Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında Dr. Memmune Metin'i ağırladık. Değerli doktorumuza teşekkür ederiz.

Ara

"Vatan sevgisi ahlakta iyiliği, ahlakta iyilik de vatan sevgisini meydana getirir" düsturuyla çıktığımız yolda sosyal etkinliklerimize devam ediyoruz. Fen bilimleri öğretmenimiz Murat ŞAHİN liderliğinde Şehit Aybüke Öğretmen filmine gittik. Bu anlamlı etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Tarihin izinde geçmişi keşfetmek projesi kapsamında 2 Proje grubu öğrencileri logo,tanıtım videosu afiş ve sloganlarını hazırladılar.

Ara

Projemiz Kapsamında 2 proje grubumuz Rıfat ŞAN ve Meral BORUÇ liderliğinde öğrenci bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Proje ortaklarımızla yaptığımız toplantıda yapılacak etkinliklerin planlaması gerçekleştirildi.

Ara

7 ARALIK 2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Milli Eğitim Müdürülüğü sivil savunma uzmanı Mahir ODABAŞI tarafından iş kazaları ve iş güvenliği konusunda seminer verildi. Etkinliğe katılan velilerimize ve sayın ODABAŞI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Yatılı öğrencilerimiz 04.12.2023 pazartesi günü sinemaya gittiler. Bu güzel etkinlik için müdür yardımcımız Ahmet Emrah KArslı 'ya teşekkür ederiz.

Ara

Fen Bilimleri öğretmenimiz Murat ŞAHİN liderliğinde öğrencilerimiz sosyal etkinliklere devam ediyor. Bowling ve buz pateni yapan öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadılar. Emeği geçen değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

İl çapında düzenlenen kros yarışmalarından  derecelerle döndük. Erkeklerde il 1. kızlarda il 3. sü olduk. 1. olan erkek kros takımımız ilimizi temsilen grup yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır. Emeklerinden dolayı beden eğitimi öğretmenimiz Hasan ÖZTÜRK ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Kas

5/A sınıfı rehber öğretmeni Murat ŞAHİN liderliğinde öğrencilerimiz "öğretmen" filmini izlediler. Bu güzel etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında okulumuz değerler Kulübü öğretmeni Türkan DOĞAN liderliğinde   öğrencilerimiz  anlamlı etkinlikler  düzenledi.  Gazze’de zulüm gören, evleri, okulları ve hastaneleri bombalanan müslüman kardeşlerimizin gözyaşlarını ,acılarını inancımız ve insanlığımız gereği olarak hissediyoruz.

Kas

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Rıfat ŞAN liderliğinde öğrencilerimiz müze ziyarteinde bulundular. Öğretmenimize etkili öğrenme keyfini öğrencilerimize yaşattığı için teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye'nin gurur kaynağı Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun! Geleceğe umutla bakmaya devam ediyoruz.